Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kropp

jag lever idag
med hopp i mitt hjärta
och drömmar i mitt huvud




Fri vers av rajaynaya
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-05 21:24



Bookmark and Share


  Lady Alassa
med hopp och drömmar på plats
finns spänningen vart man kommer
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya