Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på att få blomstra


Blomstra min själ

Sprid dina tankar för vinden

Gräv ner dina sorger

Göd ditt hjärta

Så det goda inom dig

Låt regnet komma

Väx, väx dig stor och bejaka de föränderliga årstidernas flöde

Låt vinden prägla vart du ditt ansikte pekar

Låt solen värma dig

Låt dig vara betraktad, för du är vacker

Låt ingen trampa på dig

Låt den rätte plocka dig

och njuta av din nektar

Låt det ske

Låt det blomstrande vackra få upplevas

Blomstra min själ , min kropp och mitt hjärta

Väntar varm och tålmodigt på din hand





Fri vers av kimaira
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-05 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira