Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivbordsrealism

ljuskällan är en datorskärm
dörrar som slår
ett tåg rullar in
ett annat rullar ut
tystnaden dör
tankar slår knut
den enda sanningen är
det tar allt som varit förut




Fri vers av Alarik
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-06 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik