Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotnoterat!

Det sägs att vi söker oss dit
där vi har våra rötter
men jag tror att det är där
vi ställer våra fötter,
som vi trivs allra bäst
för det är ju där, som
vi hämtar flest nötter







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-06 09:53



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
menar du nötväckan?
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt