Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staccatot talade mest!

Likt en fjäril
landade din kärlek
i mig så stilla
och stillheten i den berörde mig
mycket mer än alla välformade stormande ord
jag hade hört förut
för de sades så lungt och så sakta
att på min andning jag väl fick vakta
medans jag dig intagande så väl betrakta
för att jag inte skulle missa ett ord av det du sa och det blev:
-Du!... Du... Ohhh... Du... .. .




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-06 11:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en man som försökte sig på att vara poet en gång i tiden uttalade sig som så här någonting, ooooh, kärlek o kärlek o kärlek oooh kärlek, och kärleken hans kastade sig i hans armar som vore de fast beslutna att aldrig mera släppa honom ifrån sig, så vältalig hade han verkat på en som hon
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt