Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig har det

 

Aldrig haver vårens
första blomma strålat vackrare
aldrig haver solen
smekt mot kinden mjukare
aldrig haver vågorna
lekt som förtrollade
regnet fallit som en
sagas gyllne gull

som när du log mot mig
den morgonen
då rosorna neg
så bedårande blev
livet då

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-06 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~