Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frustration som behövde ventileras.


Arbetande föräldras sällskap - ur dotterns synpunkt

Dubbidoooo x3

Mobilen går stup i kvarten
(Migrän blir inte bättre av den ringsignalen)

Han svarar alltid
Har aldrig sett honom klicka någon

Nu lagar han mat
Luktar gott i hela huset

Han är en speciell man
Min pappa
För han kan göra två saker samtidigt

Det osar i stekpannan
Munnen pratar
Jobb jobb jobb

Som att han jobbar hela tiden
Aldrig en lugn stund
Jag tror nästan att mobiler kan ge cancer
För min pappa är sjuk
Han tar ju aldrig hand om sig själv

Och mitt i allt
Undrar han varför jag alltid är så stressad

- Gener, svarar jag
- Jo, du är lik din mamma, säger han




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-06 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia