Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Kobbe. En av de sakerna som är så spännande med texter är att sånt man själv kallar skit kallar andra Gudomligt.


Kalla mig galen

Snälla tolka mig!
Du kallar mig galen
men detta utan att ha tittat efter
Du såg mig inte pga folkmassan
i den stora salen

Se mig, se!
Få syn på mig i alla fall
Du såg mig snabbt
och tänkte nej

"inget att ha"


Jag väntar på ett tecken.

tills dess är jag tyst
Innan dess är jag allt
Och under processen är jag du

Du är min skapare
Jag viker mig för din åsikt
Tolka mig, se mig!
Kalla mig galen

Låt mig bara inte vara
ännu en av dina bortglömda skrifter




Fri vers av C.D.A.H
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-06 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H