Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

St Louis bröllopsfest

 

Kom! Låt oss mötas på halva vägen

lägg dina armar runt min skakande kropp

jag vill inte verka för angelägen

men du måste hjälpa mig opp

 

Så många försåt och fälleben

jag snubblade nästan var dag

bli den starka räddaren

av spillran som en gång var jag

 

Jag ber och hoppas att du hör

orkar bry dig om en människorest

då kan vi älska så som alla bör

och kanske ställa till med bröllopsfest

 

Drömmen kan bli till kladdig sand

ifall jag valt fel och åter har osis

vill du resa och knyta hymnens band

på stranden, med mig, i St Louis

 

När jag väntar på ditt svar

tittar på bilder på nätet

respengar sparat jag har

må det ej vara förmätet




Övriga genrer av Kicki Karlén
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-11-07 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén