Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar är hjälte

Morfar tar god vård
om alla på vår gård
Han kämpar och sliter
hugger och biter
Morfar är gammal och seg
men nu har han fått ont om deg
Dottern rymmer med pastor plump
och barnbarnen kastar gammal lump
Hästarna betar på grönan äng
Morfar vilar på sin säng
I slutet av ett strävsamt liv
är fotboll bästa tidsfördriv
Men barnbarnen fixar steken lätt
fantasi kan visa sig på många sätt
Du som läser detta och inget förstår
det är en personbeskrivning som du får
Kanske hela boken du läsa förmår
om den blir publicerad nästnästa vår




Övriga genrer av Kicki Karlén
Läst 835 gånger
Publicerad 2006-09-23 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén