Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till skrivarvännen Mathias, svara på den här du! Ett fortsatt debattinlägg angående de politiska strömmarna i vårt vackra land.


Fett är farligt.


Det sägs ju vara farligt med fett och ister
men vårt samhälle har flera brister
Ingen vill ju komma sister
gäller blåa såväl som Kommunister

Av tvehågsenhet jag ofta rister
försöker lura ut allas brister
Carl Bildt blir bäst som utrikesminister
och Göran Persson är seg som gammalt klister

Tror inte jag vill rösta på Feminister
Enkönsvälde är för trister
Kanske kan attrahera turister
RödGrönRöra mitt förtroende mister

Visst är det vackert med Idealister
vänsterorienterade Socialister
som tar upp kamp emot Rasister,
Fascister och Kapitalister

Förr var det vanligt med Machiavellister
en stor del var också Rojalister
nu vår Kung av vanmakt rister
han fick inte lägga sig iför vår förra statsminister

Så från röd till blå gick jag bister
ekonomisk tillväxt står på mångas lister
hoppas på en bra skolminister
då nödrimmen i denna brister...




Övriga genrer av Kicki Karlén
Läst 679 gånger
Publicerad 2006-09-23 11:14



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Du glömde Sverigedemokraterna, den bittra bottensatsen som får allt till slut att rimma illa.
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén