Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trudelutt


Det är lite märkligt
att orden kommer
som en konstant aperatif
till de svettiga famntagen



Tankar tankar kom tillbaka
rensa mig från synd och fördärv
kom med koncentration
nu när flädern blommat ut
och konstgräset torkat bort




Övriga genrer av Kicki Karlén
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-07-13 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén