Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hemskt sätt att vakna på


Att skåda ljuset


Ibland tänker jag
att jag måste sluta skicka sms till folk
när klockan är alldeles för långt gången
och flaskan är halvtom

Men hon var så trevlig
så vi delade en flaska champagne
rysk visserligen
men vi skålade för Carl Bildt och önskade honom lycka

Innan dess hade jag skålat för allt möjligt
som man gör när Tequilan flödar
och tänder en eld i bröstet

Sedan gick dom hem
och jag släckte ljusen, nästan
utom de jag glömde...

När jag vaknade
för Johan skickade sms
om att han inte kunde träna då
så brann det

Ljusen jag glömde brann
ljusmaschetterna brann
en hårsmån från gardinen...

Man kan säga att jag skådade ljuset
jag ska aldrig mer blanda champagne och Tequila

ALDRIG




Övriga genrer av Kicki Karlén
Läst 680 gånger
Publicerad 2006-10-09 20:38



Bookmark and Share


  Arte
Kombinationen kanske inte de bästa men tankarn flödar ju som mest om natten :)
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén