Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jazzstöld

Jag sa potatis
du sa potäter

jag sa låt oss leva ihop
du sa stanna hos din man




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 633 gånger
Publicerad 2006-07-18 10:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Som sagt både kul o sorgligt...kort och koncist...lätt att läsa...och det där med potatisen gillas mycket!
2006-09-08

  Arte
humoristiskt men ändå tragiskt,
jag gillar hur du lyckars föra ihop bägge dom känslorna med en så kort text
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén