Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem dricker lagom?


Vino


Mm, Italienskt eller Spanskt kanske?
Italienskt, så kan vi göra pasta till
såna goda frikadeller i sås
med tomat och basilika
som Lady och Lufsen äter i teve på julafton
det blir bra
för Italiensk vin är gott
och tänder en eld i bröstet.

Nu har jag stått i flera timmar
kokt frikadeller
låtit tomatsåsen puttra länge
med vitlök och basilika
smakat av, och rört i grytan
druckit en vinare redan faktiskt
för du kom så sent,
men oroa dig inte älskling
jag har fler

Tyckte du det var gott! Kul!
Jag har slitit i fyra timmar med det här
och druckit lite vin
i morgon ska jag diska
vill du ha mer vin`?
Nehej, okey synd att låta det stå...
Jag tar ett glas till

Va?!
Ska du lägga dig redan?
Jag tänkte vi kunde kasta pil
och ta några öl
och sedan älska med varandra...

Va?!
Vill du sova nu! Klockan är ju bara ett...
vart gick den här dagen?
Kanske bäst att ta ett litet glas till och sova sen,
älska... så jobbigt då måste jag duscha först och byta lakan i morrn,
mm du har rätt vi sover...

Varför är det så svårt att ha ett spännande sexliv när man är gift?
ja rent av omöjligt
och barnen, de små trollen går ju aldrig och lägger sig...
men tvättstugan då, ta mig där
stående mot bänken
va`?
vad faan menar du med det, jag är inte full
jag vill bara ha lite kärlek
mm kärlek
och kanske ett glas vin till




Övriga genrer av Kicki Karlén
Läst 590 gånger
Publicerad 2006-09-27 00:37



Bookmark and Share


  nastasia
Du beskriver på ett oerhört vackert sätt den ångest man känner när man inte kan välja mellan gucci eller pradaväskan! Är imponerad, föreslår att du översätter texten till ryska.
2006-11-18

    ej medlem längre
Tycker om hur vardagsromantiken är skildrad här, i början lovande och romantiskt med sedan snabbt hopplöst pga tröttheten av att ha barn och familjelivets stress. Kan känna medlidande för hur du gestaltar dina ärliga känslor som kommer fram under lätt berusning. Kan känna besvikelsen mot slutet.. väldigt rörande.
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén