Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanbrott



Det blir ensamt ibland,
utan dina steg utanför min dörr

kom tillbaka

Jag är så trött på smaken
av mina tårar blandade med foundation

kom tillbaka

När jag tittar på kort
känner dina armar runt mig

kom tillbaka

Hjärtat klapprar i takt med sekundvisaren
klick, klick, klick

du kommer väl tillbaka

Det är inte kärlekssorg
som får hjärtat att blöda
Det är inte tårarna
som stör mig egentligen
Det är bara det
att jag blir så trött
på att titta på bitarna
av mitt hjärta
som ramlat ner på golvet
och gått itu

kom tillbaka

Sammanbrottet gör sig bättre till publik




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 660 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-01-25 14:42



Bookmark and Share


  KristinaE
"och publiken borde vara den saknade" - levande och sorgligt. Hoppfullt...
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén