Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckel

Om jag vore ett hav, skulle du drunkna i mej.
Om jag vore en sol, skulle du bländas av mej.
Om jag vore en drog, skulle du berusas av mej...

men vore jag en människa, skulle du äcklas av mej.




Fri vers av Softcore
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 03:23



Bookmark and Share


  blaite
Så bra du e hardcore
2010-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Ingen risk.
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Softcore
Softcore