Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fem min/dag av varje aktivitet


Vårskrudens eviga slit





Speed Shaper
ABS-Master
Super Stepper
Gummiband
Orbitreck
Hopprep
Hantlar
Zumbadans

Knäna böj,
vrid och knipknip


Toppformen är nära


Tack för ordet!

Hälsar akrobaten om än i slitet tillstånd.






ME/2010




Fri vers av Madjori
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-07 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori