Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fetvalkarnas dilemma






Häcken i stolen,
arbetslöshet!
Femton plus kilo,
bara ni vet!

Spetan fått flôtfläskets,
dallrande kropp.
Skönheten ligger i
kaffe med dopp.

Sol stiger morgon,
baddräkts café.
Ålar i stassen,
som fat ladys fe.

Plumsar i plurret,
kaskadens infrérno.
Flåsar och flämtar,
som sjöböljans ko.

Häcken i stolen,
spetan fått flôtfläsk,
Sol stiger morgon,
plumsar i plurret.








ME/2010








Fri vers av Madjori
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-07 09:23



Bookmark and Share


    Max Poisé
skön text som andas självinsikt med en jäkla massa humor..sånt behövs!..Tack för det!
2010-04-07

  DerMond
Underbart diktat! Som vanligt :)
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori