Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensens pärla (är här)

Claes gick idag Claes hade en dag
ovanför molnen
Igår fanns länge en dag senare på dagen efter dagen
i skiktet av moln

In i andra andningen
som andra andas
dagen efter. Svart
ovanför molnen

Hörde hur havet stormade som polisen stormade in
igår natt gick strömmen.
Igår natt dog jag med yxa och kniv
i drömmen

Vem vågade hålla bågen
Vem kunde räkna ner
han som gick på moln

Han har funnit
det som fanns
verkligen
verkligheten
ett sådant fynd




Fri vers (Fri form) av Hologram
Läst 597 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-07 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hologram
Hologram