Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny


GÖR DET SKÖNT GE MIG allt

Så sätter jag händerna till skyn och skakar ner allt vatten över mitt ansikte. Varför säger du ingenting? Vem lyfte upp morgondagen till att skådas in i? Jag frågar dig, är du framme, känner du mycket? Jag känner ingenting. Jag såg dig en kväll, vad gjorde du hos mig? Någon kommer men säg, älskar du mig? Om någon frågar, älskar du mig?

Vad gör den mörka figuren vid husen?
Han har din kniv älskling, han skär in i ditt liv, vad gör den mörka figuren?
Kom så berättar jag, men skynda dig. Låt honom inte fånga in dig. Åk inte här med diamanter i natten. Känner mig så lång älskling, längre än min skugga. Vad gör du här? Spring hem så fort benen bär, ropa efter hjälp, säg mitt namn med kärlek. Hoppa inte in i någons bil, spring raka vägen hem. Vad är det med mig? Vad händer bakom dörren? Vänta inte på mig älskling. Du är bara en av flera miljoner, alla här är så fria innan solen går upp. Vad gör han med ditt hår älskling, och din mun? Kyss honom och du har inga läppar kvar. Vad tittar ni på? Stick härifrån. Vem släcker ljusen älskling? Vem gör så höstkvällen fryser till is? Allting är en vind som blåser, om jag inte är här imorgon måste jag vara helt borta.




Fri vers av Hologram
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-05 15:21



Bookmark and Share


  ing
din text griper tag; isande ilande erotisk. upprepningen av frågor och 'älskling' ger känslan av en dröm, en projicering, vill inte invänta svaret.
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Hologram
Hologram