Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
edt


Paradisvågor

En tidig morgon på vårt sjunkande skepp
Alla ögonblick så underbara!
Universums oas andas
Jag och du lejonögon
Koltrastarna sjunger borta i granskogen
Jag vet vad hon heter nu
Regn bakom parken och ingen upptäcker oss
i stråkarnas paradisvågor
Spring under trädgrenarna
ta en sommar, en livstid med mig
Jag såg dig gå på stranden
Håll mig i dina armar och jag vill inte ha något mer
Mjuk som små dun
spårlöst försvunnen
Värmen efter dig där
svävar i fjädrar
mängden
dånar
Blåklockorna hänger
din stjärna
hårdnar




Fri vers av Hologram
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-21 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hologram
Hologram