Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rev.


Allting blåser

Tror du att det kommer att ordna sig?
jag vet inte, jag tror jag är en krasch i slow-motion
en långsam godnattkyss

Snart vet hon
vad alla säger om mig
han bara sjunker för varje steg
Men jag tycker om att höra fåglarna om våren
längtar till att segla in i natten
Vill alltid fly från allt
Hon frågar, hur då?
Jag säger
att man ska framåt till någonstans. Jag ser dagen vakna
men ser ingen framtid, jag ser att vintern smälter under hennes fötter
hon är här en
oändligt lång tid

Om du blundar och inte tänker på någonting alls, hur känns det?
Som att jag blåser in från Atlanten
Var blev du av?
Jag är här, jag bara
blundar igen
Var är all kärlek som du har?
Förälskelsen är en dag
allting annat bara är
en oändligt
oändligt lång tid







Fri vers av Hologram
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-11 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hologram
Hologram