Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Edt


Vill inte försvinna


Den fuktiga vintern här nere
Snart inte ens ung, sjung
vill inte försvinna än
Håller blicken på sista tystnaden i stan
ser på dig som
om vi var barn
Du i din vita mössa
blå ögon, rosig kind
Är du kär
släpper in allt utanför innanför
kläderna
mig
allt rinner in i dig
Var inte blyg, flyg
var är den där känslan
glädjen i ditt bröst
Alla dagar är likadana
mörkret och ljuset
försvinner in i vinters händer
Känner inget hur mycket du ändå ber
om mer
Jag kan se
dina bröst
utan mina läppar
Jag är längre bort än vad jag vet
Du säger att det regnar jämt
du säger det så ofta att jag tror att solens strålar
som vatten
Allting som du skulle vilja se
Det enda jag tänker
är hur allting blåser
Vill inte försvinna än




Fri vers (Fri form) av Hologram
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-01 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hologram
Hologram