Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en händelse som inte går att beskriva, som gör så ont.


Det jag tänkte skriva

Ord
Inga ord
Är inga ord
Här är inga ord
Det här är inga ord

Värdiga

Det jag tänkte skriva

Till dig




Fri vers av Philosophum
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-07 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum