Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Protester undanbeds för den omtalade värme- processen är enligt FOA väl känd och staben som prövat den, fann inga fel.


Vågor på glid, kroppar på står!

Du kan väl var bussig och bjuda upp mig till Din bölja
jag vill med dig på vågkanterna rida glida
så där flott och tufft på plankan Dig bara följa!

Ja du, känna ruset och bruset av vågornas svall
ja jag har baddräkt men Du har ju overall
det vet vi ju alla att mot kyla står kvinnorna länge pall...

Javisst mera värmande lager under huden
Javisst så gjorde oss Guden
Javisst sån rundhet, som numera nästan är förbjuden!

Numera skall kvinns vara, som streck smala
inte ens ha ett värmande veck vara kala
men fett alstrar ju värme, som smälter till kärlek
så för att få upp lite hetta då får väl de smala
börja brottas och slåss det är väl så Gudarna
vill ha oss starka och ännu starkare förstås!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-07 18:29



Bookmark and Share


    Osannolika
Otroligt söt!
2010-04-08

  aol
underbart sant skriftat
2010-04-07

  Blåbäret
du är ju underbar
vilken text som svallar in här som på en våg...omöjlig att stoppa, undvika och påverkas av :)

(jag har försökt förbjuda rundheten, men den tvingar sig på mig ändå...)

äh, jag har ett liv att leva :))
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt