Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saga för william innan han blir tretton, första kapitlet

 

william, på ett sätt

ser det ut som

att all tid

alltid finns kvar

jag sjöng summertime

och du somnade

jag målade

mitt ansikte

och du satt stilla stilla

länge och bara

såg på innan

du allvarligt sade

jag älskar dig, mamma

du är en skatt jag

fick att hålla

eller så köpte du mig

i mammaaffären och jag dig

i barnaffären, som du sa




Fri vers av molly crayons
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-07 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons