Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjulet snurrar men hamstern är död

Vi är utbytbara

En förbrukningsvara

Vår pensionsbesparing

Går till slutförvaring

Var är vår vilja?

Var är vår glöd?

Hjulet snurrar

men hamstern är död




Fri vers av Avsmak
Läst 624 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-04-08 00:06



Bookmark and Share


  salpetersyra
Brist på eld, engagemang...

Bra!
2010-05-31

  Kian Nesca
Kort och sakligt! Titeln är hur intresseväckande som helst bara den.
2010-05-24

  dead_prez
fantastisk - bästa jag läst på länge, du ha i sanning en extrem talang.
2010-05-20

  Amorina
Jag blev nyfiken på dikten när jag läste rubriken.

Och vilken härlig dikt! Humor, allvar och sanning. Allt i ett! Tack!
2010-04-08

  B-Nita
Tänk vad mycket en metafor kan säga. Bra skrivet!
2010-04-08

  Lavinia Röd
Suveränt!
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Avsmak
Avsmak