Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans är vi starka

Vi bröt ned.
Vi bröt upp.
Vi bryter ihop.
Tillsammans är vi starka.




Fri vers av Avsmak
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-30 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avsmak
Avsmak