Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskäggets hemlighet

Ett ägg i glada färger
det bär en hemlighet
ty vad det innehåller
är bara jag som vet

Det glänser så vackert
på bordet ligger det still
om du vill se dess inre
så öppna det om du vill

Kanhända är det fyllt
med det du önskar dig
något som ger glädje
en fin present från mig

Det kanske är en lott
med högsta vinsten på
jag kan dock inget lova
det måste du förstå

En hare kan det vara
gjord av mörk choklad
eller ett presentkort
till blommor och blad

Det kanske är en ring
som glänser på handen
små söta polkagrisar
men farliga för tanden

Kanhända är det fyllt
med kärlek väldigt stor
utkrupen från själen
som djupt i hjärtat bor

Ett ägg i glada färger
det bär en hemlighet
ty vad det innehåller
är bara jag som vet




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-08 11:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint poetat inför påsken. Skickliga rim till en glad text.
2014-04-14

  anits VIP
Mycket vacker poesi
2010-04-08

  mare VIP
Mycket fint diktat...
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO