Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saga för william innan han blir tretton, andra kapitlet

 

en saga, william

det är ironiskt,

du skulle ju

ha hetat så;

saga ninel april

höll jag fast vid tills

stunden innan

du föddes och

jag såg en scen

där jag ropade ett annat

namn på en pojke,

jag glömde vilket

namn det var

men du blev du




Fri vers av molly crayons
Läst 185 gånger
Publicerad 2010-04-08 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons