Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn i Sanden

Du sträcker ut handen
Jag tar den i min fritt
Skriver ditt namn i sanden
Hjärtat mitt är ditt

Tittar dig i ögonen
jag viskar de tre ord
som gör dig mer än en vän
Ditt Leende, det krävs inga ord
Du gör lyckan fullgjord

Vi utgjuter våra hjärtan
Du rör vid mig, jag ryser
Skriver om, vårt hjärta av sand
Vår kärlek, vars inga gränser hyser

Skriven 2007-08-05 | Kristian Lind © 1999-2010




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-08 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind