Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte såhär

 

 

Det var inte så här det skulle bli

det var aldrig mening

det känns som om en jättevåg har fört mig

långt bort från mig själv

och mitt liv

har blivit en rest

av något som kunde bli

men inte är




Fri vers av Jojo
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-04-09 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo