Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duktig gosse!



När blev framtidens samhällsdåd fiktion
likt en rulle som aldrig spelades in?
Fin i kanten - raka kragar - duktig gosse!




Fri vers av Janjohan
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 21:30



Bookmark and Share


  Miss Mod
fin i kanten, applåder
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan