Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhet

Ensamhetens blad ekar när sidan vänds
ekot är tom...............................
Tankarna vandrar förväntansfullt på innehållen skall fyllas
Dagens gråa hjälper ej att ge dess innehåll någon mening
musikens toner förgyller atmosfären
Denna dagen gemensamt med gårdagen o framtida visioner
Igår förgylld med guld imorgon stor förhoppningar
Idag bara en mellandag!!!




Fri vers av kärleks ängel
Läst 500 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-10 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel