Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och vodka

Kärlek och vodka
i lightversion
Du står bredbent
med fötterna på marken
För du lyckas alltför sällan
hålla din passion
i styr, om du följer med i dansen
Du gråter alltför lätt
och din vilja står sig slätt
när du tappert dina känslor döljer
Du flyger försiktigt
för landningen blir svår
ju hårdare vindar du följer




Fri vers av Albin Marklund
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-10 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund