Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en stor svart plump...

Du är en stor svart plump
i mitt annars så felfritt miserabla liv
Idag vid årstidernas skifte
valde du att slå dig ner
Som jag önskar att du inte
hade träffat mig just idag
för den jag är just här
är inte riktigt jag
Om du vill kan du förstå med tiden




Fri vers av Albin Marklund
Läst 333 gånger
Publicerad 2010-04-10 10:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Spökplumpen...

Jag är stor, svart och ibland ganska plump.
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund