Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kejsarens nya vin

Jag är som ett urdrucket glas
i dina händer
Ändå sätter du kanten igen
mot dina läppar
Du häller kejsarens nya vin
ner för strupen
Och glaset blir halt som is
och genomskinligt

När ska du fylla på ditt tomma glas
När ska du förstå
Få är det som bryr sig
när ett tomt glas faller




Fri vers av Albin Marklund
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-10 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar!
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund