Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotograf BimBim


Mot ljuset







Om du lyfter blicken
ska du upptäcka

vägen går vidare....
öppnar sig

mot en framtid
där de glesnande snåren
släpper in ljuset

nya dofter berusar

nya vindar ger svalka

vägen går vidare nu

......

mot ljusa laddade möten
med nya människor


framför
ligger ditt liv

bräddfyllt med tid

stjärnor ska famna dig

men

vänd dig inte om

vägen går vidare nu......




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 333 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-10 10:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Sure! En stråle
av hopp från Dig till
oss går, Du ett sånt
läker inte ett utan
alla sår! Tack!
2010-04-21

  Anna*
Mmmm, lång dags färd mot evigheten
2010-04-14

  Maria T
Så viktigt att inte vända
sig om utan gå vid nu
mot nya vindar
2010-04-11

  anits VIP
Tack för dina ord, jag tar till mig den här
och gömmer den i mitt hjärta
2010-04-10

  Christine Sabel
Tack kära du, tar till mig den till mitt hjärta
2010-04-10

  Rolfsdotter
Sparar den här...
2010-04-10

  Nina Nightwish
Vackert
2010-04-10

  Cosmic Johanna
Bilden och dikten samspelar fint...

tycker om denna dikt,

den har ett hoppfult budskap om möjligheter.

applåder!
2010-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Tar till mig detta med förtjusning.
Förtjusande!
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius