" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Hans".. Och då syftar jag inte på Gud (som jag är osäker på finns eller ej) utan på killar som verkligen.. Är KILLAR. Uuuuh.




Ur Hans synvinkel

Hon smeker min rygg i gryningen. Och jag vill bara härifrån. Jag känner vad hon känner, och det är ingenting jag tål. Mina tårar är förträngda och mina ord är förvrängda. Hennes handflata är våt av hennes tårar i sömnen. Jag vet vad hon känner, vet vad hon säger, trots att hennes ljud är dova. Jag ligger kvar i min position och låtsas sova. Tills slut hörs hennes hulkningar högt, och jag tvingas vakna. Hennes famlande blick och flummiga ord är inget jag törs sakna. Hon greppar min hand och ber mig att titta. Ned faller min blick på ett trasigt hjärta och en blodig fitta.




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-10 23:52



Bookmark and Share


  notsomad
uh - bitter eftersmak fick jag av denna och kände igen mig ur Hennes synvinkel....men tänker att detta inte är en kille som verkligen är en KILLE, utan en feg skit. Bra skildrat och känslan består efter man läst dikten..
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter