Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

desILLUSIONerad (poetryslam)

~*~

Rotundan i skymundan
roteringen i skymningen
rondellen om kvällen
rockkonserten i karusellen


Like the big boys do it
där är helikoptern
som tar dig ut till fälten
till texas rocken

de som inte gör det de gör
lyssnar man inte mycket till eller ens hör
de musiker som inte lyssnar
skådespelare som ej ser filmer
ej ens sina egna
de med bestämd uppfattning
som är passivt rådvilla och säger
eller hur

de med dålig smak
skulle inte prata så mycket
om det de är intresserade av

Like the big girls do it

vill åka med i helikoptern
aggressiva istället för lugna
inte konstigt inget går opp sen

kvinnor
som alltid vill vara lyckliga är mäns olycka

män
som drabbas av kärleken till det som delar deras existens

men att individer vem det vara må
orsakar det negativa istället för det positiva de strävade efter bägge två
så att de skadas inifrån, förminskar deras gemensamma kraft att motstå världens tragedier

och gör dem svaga ej starka

vänd på allt så händer motsatsen

Rotundan i skymundan
roteringen i skymningen
rondellen om kvällen
rockkonserten i karusellen

LPWJ 10/04/10




Fri vers (Spoken word/Slam) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-11 07:50



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Fart och fläkt
och med denna
text har Du koden
till nya hjärtvågen
väl knäckt!
2010-04-11

  Bibbi VIP
Mycket tänkvärda ord.

Applåd!
2010-04-11

  thyra
Jättefint flyt här i orden!
"Vänd på allt så händer motsatsen" är en fin fundering!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP