Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdockan1: Med din hand i min!

Kom ihåg barnet i dig, se mig,
jag behöver dig, räck din hand till mig!

Gå inte förbi mig, vi är många barn,
som undrar här var alla vuxna är?

Hör min röst när jag ropar och säger till
hur jag känner, vad jag önskar och vill...

Lyssna på mig! Gör plats för mig!

Räck din hand till mig!

Jag behöver dig!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-11 09:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det gäller att kunna känna barnet i sig själv, för att kunna öppna ögonen!

Och...

Lättare se de barn som skickar ut signaler ...

Ber om hjälp!!!


Hälsn. Ann
2010-04-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet. =) Tyvärr är minnet nog kort hos alltför många vad gäller det egna inombords boende barnet.
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt