Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de allt tätare angreppen mot bibeltron och bibeltexterna har paradoxalt nog exakt motsatt effekt: de bekräftar och bevisar vad de förutsåg..




Helt enligt ritningen

 

Det skall komma

tider

då örononen kliar

efter att höra

allt annat än

sanningen

 

Det skall komma tider

då män och kvinnor

överger det naturliga

för det onaturliga

då kärlek

skall maskeras av lust

och svart kallas vitt

 

Det skall komma tider

då röster skall

förneka

att Jesus är Krist

Guds son kommen

i kött och blod

för att genom

kött och blod

rädda

 

Tiderna har kommit

Rösterna har höjts

Nidbilderna kringkastas

oemotsagda

Den nya avguden

har manifesterats

tagit kontroll

över universitet

och kyrkor

och även Jonas Gardell

är hans profet

 

Precis enligt ritningarna:

undrar ni på att tron stärks?

För även detta:

att antalet troende

skall minska 

under förförelsens vind

är förutsagt

i minsta detalj




Fri vers (Fri form) av Björn Donobauer
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-11 11:08



Bookmark and Share


  walborg
Skönt med dessa fakta som har en lugnande inverkan på mig.
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer