Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt vanlig





Dagen går
med tunga steg
över rastlösa golv


en vanlig söndag
när tiden är

en vass kniv

det är som
det brukar vara


en helt vanlig söndag





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-11 12:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det brännas
så kan det spännas
som om det skall kännas
att man är här, som om
man prövas där...
2010-04-21

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker det hade varit alldeles nog med de tre första raderna, de står så bra för sig själva, tre vita rosor för dessa tre rader
2010-04-19

  Malinosa
Hahahahaha, vilken härlig vardagsrealistisk dikt. Bokmärker.
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius