Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom!




Kom


med ögonen mjuka

av stjärneljus


barnen sover

och gungorna i parken

är tomma


låt oss flyga

som vi gjorde en gång

låta fötterna nudda himlen


kasta oss mot horisonten


precis som barn


och jag ska rita vingar

med frusna fingrar

på din rygg


och du på min





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-11 17:00



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett lyft till
friheten i livet
här på jordelivet
att vi kan ta ett skutt
vart vi vill i fantasin
ja i hela klivet! Tack
vare Dig blev det
oss också givet!
2010-04-21

  Maria T
En vacker saga
Lekfull
2010-04-17

  walborg
Lekfullt, lättsamt, fin stämning.
2010-04-11

  anits VIP
Så underbart lågmält och vackert
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius