Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mariefredssyndrom

Du är en sån person som ritar smileysar åt fel håll
för att verka lite speciell
En sån som tuperar håret så mycket att huvudet
formas till en fyrkant

Du är en av dem man inte kan slita blicken ifrån
för att man inte vill missa när ögonfransarna faller av


Vad döljer sig bakom denna mask?
Eller frågan är
vad som döljer sig bakom pannbenet?

HORA
får jag lust att skrika
fast jag vet att det är fult
En hora är någon som säljer sig själv för sex
Du säljer dig själv för bekvämligheten
kan man säga så?
Du har vad jag kallar,
Mariefredssyndrom



En vän är inte någon som bara ringer
när de ska ut och supa
En vän är inte
en person som endast snackar om vad andra har gjort
Det är inte någon som drar upp din kjol, när du redan visar rumpan
En vän drar ner den igen


skriker efter uppmärksamhet
går hellre på en klubb
än en bar
en bild på varje kyss hon tar




Han är en sån där som tar foton på sig själv
underifrån
så att hans muskler ska verka större
och ansiktet hårdare
En sån som jobbar för att tjäna pengar till ÖÖÖL
Homofob
men har tagit på ett antal kukar
skrikit; graaabbaar
ikväll ska vi knnnulla
bruuudar


Vad gömmer sig under alla uppblåsta muskler?
Eller frågan är
vad som gömmer sig under bröstkorgen?


BÖG
har jag lust att skrika
men jag vet att det är en förolämpning
mot alla homosexuella
Men jag vet också
att det är det värsta jag kan säga dig
Jag trampar inte på tårna
jag trampar ner dig



För vad skulle han på gymmet göra
om han inte längre kunde pumpa sin brud där hemma

Vad skulle grabbarna säga?


Och vad skulle hon prata om med sina vänner
när hon inte längre har ett sexliv att skryta om?




Fri vers av TystnadTalar
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-11 17:24



Bookmark and Share


  Drömkram
Jag smälter i din fränt framförda sarkasm, jag älskar dina provokativa pekpinnar, beundrar jag din spontanitet,skriver du känslor så personligt att de berör djupt,för du alltid fram ett väsentligt budskap i din otroligt vackra personliga stil. Men du är bara just så bäst! Du anar inte hur mycket denna betyder för mig. Kram
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar