Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

J*Ä*N*T*E*L*A*G*E*N

J azza hela natten, som Disneykatten
Ä lska, som om det var sista natten
N juta, som om det var första gången
T a varje tillfälle att lyssna på älsklingssången
E n flaska champagne och jordgubbar varje kväll
L ånga dagar i solen på stranden sen bada
A bsolut som avslutas med en lambada
G odnattdansande sen hem valsa i
E n snabb salsa till sängen
N ej till ängen och nästa dag? Refrängen...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-12 08:25



Bookmark and Share


    tramp
Ha ha upplyftande att läsa en måndagsmorgon

Tack !
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt