Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästkusten







Fröjdedagens sosken
smeker bästkuststrand.
Våren är nu kommen
håller knopp i hand.

Spirar i sitt sinne
skogen vajar still.
Liten pippifågel
sätta bo ju vill.

Salta havet spegel
brusar glatt bredvid.
Ljuva dofters grönska,
ljuva blomstertid.







ME/2010




Fri vers av Madjori
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-12 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori