Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysst av solens strålar






Kysst av solens strålar
nästipp, kinder små.
Fräknan i sin blyghet
stiger fram på tå.


Hälsar vår välkommen,
prickigt sommarskinn.
Ej som många säger
spottat snus i vind.


Få det är förunnat
att denna gåva fått.
Solat i en tesil,
kan dom glömma blott.

Ty sommarsolens fräkna
vunnit högsta lott.
På nästipp bor en friskhet
i koja och i slott.






ME/2010
















Fri vers av Madjori
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 12:16



Bookmark and Share


    Lynx
Gulligt :) Roligt att se den här typen av poesi på sidan också som avviker från majoriteten. Den är som en sockersöt barnramsa så att jag nästan önskar att jag var liten igen :)
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori