Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säkerhetslinor

Säkerhetslinorna
blir mitt fall
Den halvförsäkrade friheten
och den rädda, vacklande kärleken

Säkerhetslinorna
är ett koppel
är en piska
som driver mig tillbaks in i ledet

Säkerhetslinorna
är profetior om misstag
jag räknar med att begå




Fri vers av Albin Marklund
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-12 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Marklund
Albin Marklund